Cum să folosi oglinzi pentru a crea mai mult spaţiu

1. Folosiţi oglinda pentru a reflecta lumina. Camerele întunecate dau de multe ori un sentiment de mai puţin spaţiu. Astfel de camere pot beneficia de la buna pozitionare a unei oglinzi sau a unei serii de oglinzi. Există mai multe moduri de a face acest lucru:

  • Amplasati oglinda pe peretele opus de către fereastră. Aceasta va reflecta lumina primită şi ajută să lumineze camera.
  • Folosiţi o oglindă mare în holuri. Imediat acest lucru oferă unei peroane care intră un sentiment de mai mult spaţiu. Acest lucru funcţionează cel mai eficient atunci când oglinda este plasată pe un perete sau pereţi la care ochiul se uită primul.
  • Puneti oglinzi pe fiecare parte a ferestrei.  Acesta este spaţiu dintre peretele interior şi fereastră. Aceste oglinziar trebui să fie tăiate pentru a se potrivi de profesionişti.

2. Acoperiti un perete cu oglinzi. Dacă aveţi un spaţiu mic, cum ar fi un dormitor sau o sufragerie, care se simte ingesuit, folosind un perete cu oglinzi spatiul se poate deschide şi poate să creeze un sentiment de spatiu. Un pat sau o masa plasata fix langa un perete de oglinzi creeaza o senzatie de mai mult spatiu.

3. Plasati oglinzi langa seminee. Acest lucru poate creea un sentiment de caldura in spatii intunecate si inghesuite. O oglinda poate reflecta imaginea flacarilor, cand semineul este pornit, si poate creea o lumina subtila frumoasa si deasemenea poate da senzatia de mai mult spatiu noaptea.

4. Acoperirea tavanului cu oglinzi. Intrarile intunecate, zonele intunecate in spatele pridvorului si spatiile din baie pot fi imediat reinviate cu un tavan acoperit de oglinzi. Când lumina este pornita oglinzile ajută să răspândească lumină şi mai multa lumina camerelor de altfel plictisitor. Acesta este util mai ales pentru camerele fara ferestre deoarece oferă iluzia unui luminator.